Hoera! Beatrix 83 jaar: Bekijk bijzondere nostalgische beelden

Hoera! Beatrix 83 jaar: Bekijk bijzondere nostalgische beelden

Feest voor de koninklijke familie! Prinses Beatrix is vandaag 83 jaar geworden. Hoewel het vanwege de coronamaatregelen niet groots gevierd kan worden, wordt er toch stilgestaan bij deze bijzondere dag.

Nostalgie
Blauw Bloed zet een aantal nostalgische beelden van het leven van de voormalig koningin op een rijtje. Van haar geboorte in 1938 tot haar laatste werkzaamheden als koningin en vervolgens als prinses.

Bekijk hieronder de video van Blauw Bloed.

Hoera! <em>Beatrix</em> 83 jaar: Bekijk bijzondere <em>nostalgische</em> beelden Feest voor de koninklijke familie! Prinses Beatrix is vandaag 83 jaar geworden. Hoewel het vanwege de coronamaatregelen niet groots gevierd kan worden, wordt er toch stilgestaan bij deze bijzondere dag. NostalgieBlauw Bloed zet een aantal nostalgische beelden van het leven van de voormalig koningin op een rijtje. Van haar geboorte in 1938 tot haar laatste werkzaamheden als koningin en vervolgens als prinses. Bekijk hieronder de video van Blauw Bloed. Bekijk ook Video: Loretta Schrijver onthult haar portret als prinses Beatrix in De TV Kantine Bekijk deze video » Nieuw seizoen De TV Kantine: Elise Schaap schittert als koningin Máxima Bekijk deze video » WNL: biografie Hans van Mierlo: prinses Beatrix bemoeide zich met kabinetsformaties Bekijk deze video »
Royals :
Hoera! Beatrix 83 jaar: Bekijk bijzondere nostalgische beeldenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV