Code van Coppens: Leonie Ter Braak en Tina de Bruin "Hou je mond dicht!"

Code van Coppens: Leonie Ter Braak en Tina de Bruin "Hou je mond dicht!"

Vanavond, zondag 31 januari, zit Leonie ter Braak samen met Tina de Bruin vast in een streng bewaakte gevangenis. Hun tegenstanders, tweelingbroers Tim en Tom Coronel, zijn hetzelfde lot beschoren. Bijten ze in het zand? Of graven ze zich een weg richting het vrije leven daarbuiten? We zien het vanavond in een nieuwe aflevering van Code van Coppens: De wraak van de Belgen.

Code van Coppens: De wraak van de Belgen is elke zondag om 20:20 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste momenten van Code van Coppens: De wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het Code van Coppens-fragment hieronder.

<em>Code van Coppens</em>: <em>Leonie Ter Braak</em> en <em>Tina de Bruin</em> &quot;Hou je mond dicht!&quot; Vanavond, zondag 31 januari, zit Leonie ter Braak samen met Tina de Bruin vast in een streng bewaakte gevangenis. Hun tegenstanders, tweelingbroers Tim en Tom Coronel, zijn hetzelfde lot beschoren. Bijten ze in het zand? Of graven ze zich een weg richting het vrije leven daarbuiten? We zien het vanavond in een nieuwe aflevering van Code van Coppens: De wraak van de Belgen. Code van Coppens: De wraak van de Belgen is elke zondag om 20:20 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste momenten van Code van Coppens: De wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het Code van Coppens-fragment hieronder. Bekijk ook Code Van Coppens: Klaas en Fien hebben pijn door ‘flippende enkelbanden’ Bekijk deze video » Code Van Coppens: Xander de Buisonjé en Sem van Dijk opgesloten in escaperoom Bekijk deze video » Code van Coppens: Kees Tol en Monique Smit gillen erop los na jump scare (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Code van Coppens: Leonie Ter Braak en Tina de Bruin "Hou je mond dicht!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV