ZIEN: Ali B over The Voice-ruzie Waylon: "Knallende ruzie is traditie"

ZIEN: Ali B over The Voice-ruzie Waylon: "Knallende ruzie is traditie"

NOS Jeugdjournaal-presentatrice Milou ging met vragen van de kijkers langs bij Ali B. Hoe is hij bekend geworden? en hoe is het om jurylid te zijn? Ook praat Ali B over de The Voice-ruzie met Waylon. Kijk vanaf 3:40 minuten.

ZIEN: <em>Ali B</em> over <em>The Voice</em>-ruzie <em>Waylon</em>: &quot;Knallende ruzie is traditie&quot; NOS Jeugdjournaal-presentatrice Milou ging met vragen van de kijkers langs bij Ali B. Hoe is hij bekend geworden? en hoe is het om jurylid te zijn? Ook praat Ali B over de The Voice-ruzie met Waylon. Kijk vanaf 3:40 minuten. "Af en toe janken"Allereerst zegt Ali B: "Het gebeurde tussen de opnames door en niet tijdens de opnames, jammer dat zo iets lekt. Het achtervolgt je gewoon." Hij vertelt verder: "Waylon en ik zijn al zo lang collega's en we zijn allebei emotioneel dus we lopen allebei af en toe te janken. Waylon en ik hebben er een traditie van gemaakt om op z'n tijd een knallende ruzie met elkaar te hebben. Maar het duurt nooit lang. De eerst volgende keer dat ik hem zie na zo een ruzie, dan zijn we alweer keihard aan het lachen", aldus Ali. Bekijk hierboven de NOS Jeugdjournaal-video met Ali B over The Voice-ruzie met Waylon, kijk vanaf 3:40 minuten. Je kunt ook de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Ruzie Waylon en Ali B is wél gebeurd en gefilmd, bekijk hier de beelden Bekijk deze video » Albert Verlinde: RTL moet Ali B aanpakken na Voice-ruzie met Waylon (video) Bekijk deze video » Ali B: 'Ik ben niet door Peter van der Vorst op matje geroepen voor Voice-ruzie' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
ZIEN: Ali B over The Voice-ruzie Waylon: "Knallende ruzie is traditie"

"Af en toe janken"
Allereerst zegt Ali B: "Het gebeurde tussen de opnames door en niet tijdens de opnames, jammer dat zo iets lekt. Het achtervolgt je gewoon." Hij vertelt verder: "Waylon en ik zijn al zo lang collega's en we zijn allebei emotioneel dus we lopen allebei af en toe te janken. Waylon en ik hebben er een traditie van gemaakt om op z'n tijd een knallende ruzie met elkaar te hebben. Maar het duurt nooit lang. De eerst volgende keer dat ik hem zie na zo een ruzie, dan zijn we alweer keihard aan het lachen", aldus Ali.

Bekijk hierboven de NOS Jeugdjournaal-video met Ali B over The Voice-ruzie met Waylon, kijk vanaf 3:40 minuten. Je kunt ook de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Ali B over The Voice-ruzie Waylon: "Knallende ruzie is traditie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier