Wie is de Mol? aflevering 5 gemist? Bekijk de opdracht 'Wie, Wat... Waar?'

Wie is de Mol? aflevering 5 gemist? Bekijk de opdracht 'Wie, Wat... Waar?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 30 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

De eerste opdracht wordt gespeeld in het prachtige decor van de rotsen van Prachov: een labyrint van zandstenen rotsformaties, wandelpaden en uitkijkpunten. De kandidaten verdelen zich in drie duo’s en gaan vanaf verschillende uitkijkpunten woorden en zinnen schilderen die geraden moeten worden.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 5 gemist? Bekijk de opdracht 'Wie, Wat... Waar?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 30 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. De eerste opdracht wordt gespeeld in het prachtige decor van de rotsen van Prachov: een labyrint van zandstenen rotsformaties, wandelpaden en uitkijkpunten. De kandidaten verdelen zich in drie duo’s en gaan vanaf verschillende uitkijkpunten woorden en zinnen schilderen die geraden moeten worden. Ze moeten raden welke complete zinnen worden doorgegeven. Een complete zin bestaat uit de elementen: wie, wat en waar. Twee duo's hebben kaarten met de delen ‘wie’ en ‘wat’. En één duo heeft de ‘waar’-kaarten. Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol? aflevering 5 gemist? Bekijk de opdracht 'Wie, Wat... Waar?'

Ze moeten raden welke complete zinnen worden doorgegeven. Een complete zin bestaat uit de elementen: wie, wat en waar. Twee duo's hebben kaarten met de delen ‘wie’ en ‘wat’. En één duo heeft de ‘waar’-kaarten.

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV