Op1 gemist? Arie Slob over lek binnen OMT: "Weet niet wie hier plezier van heeft"

Op1 gemist? Arie Slob over lek binnen OMT: "Weet niet wie hier plezier van heeft"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 31 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

De lekken van de OMT stukken dit weekend is niet goed te praten, volgens Arie Slob bij Op1: "De rijksrecherche gaat hier verder onderzoek naar doen. Dit moeten we niet accepteren."

<em>Op1</em> gemist? Arie Slob over lek binnen OMT: &quot;Weet niet wie hier plezier van heeft&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 31 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. De lekken van de OMT stukken dit weekend is niet goed te praten, volgens Arie Slob bij Op1: "De rijksrecherche gaat hier verder onderzoek naar doen. Dit moeten we niet accepteren." "Dit is echt heel vervelend, dit is voor iedereen een spannend besluit om te nemen, en vooral voor de sector zelf spannend wat er gaat gebeuren. Ik weet ook niet wie hier nu plezier van heeft. Wie doet dit? Waarom doe je dit?" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Arie Slob over lek binnen OMT: "Weet niet wie hier plezier van heeft"

"Dit is echt heel vervelend, dit is voor iedereen een spannend besluit om te nemen, en vooral voor de sector zelf spannend wat er gaat gebeuren. Ik weet ook niet wie hier nu plezier van heeft. Wie doet dit? Waarom doe je dit?"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Arie Slob over lek binnen OMT: "Weet niet wie hier plezier van heeft" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier