Op1 gemist? Sven Kockelmann kritisch: "Waarom gaan middelbare scholen niet open?"

Op1 gemist? Sven Kockelmann kritisch: "Waarom gaan middelbare scholen niet open?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 31 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Zondagavond ging het in Op1 uitgebreid over de heropening van de basisscholen op 8 februari. Epidemioloog Patricia Bruijning moest komen uitleggen waarom dit wél kon. Presentator Sven Kockelmann was kritisch, want jonge kinderen kunnen ook besmettelijk zijn: "Waarom gaan de middelbare scholen dan niet open?"

<em>Op1</em> gemist? Sven Kockelmann kritisch: &quot;Waarom gaan middelbare scholen niet open?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 31 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Zondagavond ging het in Op1 uitgebreid over de heropening van de basisscholen op 8 februari. Epidemioloog Patricia Bruijning moest komen uitleggen waarom dit wél kon. Presentator Sven Kockelmann was kritisch, want jonge kinderen kunnen ook besmettelijk zijn: "Waarom gaan de middelbare scholen dan niet open?" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Sven Kockelmann kritisch: "Waarom gaan middelbare scholen niet open?"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Sven Kockelmann kritisch: "Waarom gaan middelbare scholen niet open?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier