Humberto gemist? "Kinderen spelen geen belangrijke rol bij verspreiding coronavirus"

Humberto gemist? "Kinderen spelen geen belangrijke rol bij verspreiding coronavirus"

Basisscholen en kinderopvangcentra gaan op 8 februari weer open. Is dat verantwoord? Kinderarts & OMT-lid Károly Illy: "Het is zo dat kinderen een rol spelen bij de verspreiding van het virus maar niet een hele belangrijke rol waardoor wij uiteindelijk afgelopen vrijdag hebben gezegd dat het verantwoord is om de scholen, in aangepaste vorm, open te doen."

Bekijk hieronder een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 31 januari. Je kunt de hele uitzending van Humberto van 31 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> &quot;Kinderen spelen geen belangrijke rol bij verspreiding coronavirus&quot; Basisscholen en kinderopvangcentra gaan op 8 februari weer open. Is dat verantwoord? Kinderarts & OMT-lid Károly Illy: "Het is zo dat kinderen een rol spelen bij de verspreiding van het virus maar niet een hele belangrijke rol waardoor wij uiteindelijk afgelopen vrijdag hebben gezegd dat het verantwoord is om de scholen, in aangepaste vorm, open te doen." Bekijk hieronder een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 31 januari. Je kunt de hele uitzending van Humberto van 31 januari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? "Kinderen spelen geen belangrijke rol bij verspreiding coronavirus"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? "Kinderen spelen geen belangrijke rol bij verspreiding coronavirus" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier