Jaap Reesema: 'Marco Borsato komt met plaat over vreemdgaan' (video)

Jaap Reesema: 'Marco Borsato komt met plaat over vreemdgaan' (video)

Nu Jaap Reesema dankzij zijn hit met de Belgische zangeres Pommelien Thijs langzaam uit de schaduw van zijn vrouw Kim Kötter en Podcast-vriend Sander Schimmelpenninck kruipt durft hij groots te dromen: een solo succes.

Samenwerking Borsato?
Toch werd door Radio538-dj's Coen en Sander ook een samenwerking met Marco Borsato geopperd, die we natuurlijk al een tijd moeten missen in de Nederlandse hitlijsten vanwege persoonlijke problemen. "Ga je dan nu met Borsato, die heeft lang genoeg een radiostilte gehad, zeiden die." Schimmelpenninck: "Een nummer over vreemdgaan?"

'Plaat over vreemdgaan'
Dat blijkt een schot in de roos. Reesema praat vervolgens namelijk wellicht zijn mond voorbij: "Hij komt volgens mij binnenkort met zo'n soort plaat uit." Bekijk het fragment van Shownieuws, dat weer afkomstig is van de Zelfspodcast hieronder.

Jaap Reesema: '<em>Marco Borsato</em> komt met plaat over vreemdgaan' (video) Nu Jaap Reesema dankzij zijn hit met de Belgische zangeres Pommelien Thijs langzaam uit de schaduw van zijn vrouw Kim Kötter en Podcast-vriend Sander Schimmelpenninck kruipt durft hij groots te dromen: een solo succes. Samenwerking Borsato?Toch werd door Radio538-dj's Coen en Sander ook een samenwerking met Marco Borsato geopperd, die we natuurlijk al een tijd moeten missen in de Nederlandse hitlijsten vanwege persoonlijke problemen. "Ga je dan nu met Borsato, die heeft lang genoeg een radiostilte gehad, zeiden die." Schimmelpenninck: "Een nummer over vreemdgaan?" 'Plaat over vreemdgaan'Dat blijkt een schot in de roos. Reesema praat vervolgens namelijk wellicht zijn mond voorbij: "Hij komt volgens mij binnenkort met zo'n soort plaat uit." Bekijk het fragment van Shownieuws, dat weer afkomstig is van de Zelfspodcast hieronder. Bekijk ook Live bij Humberto: Jaap Reesema en Pommelien Thijs zingen 'Nu wij niet meer praten' Bekijk deze video »
Show :
Jaap Reesema: 'Marco Borsato komt met plaat over vreemdgaan' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jaap Reesema: 'Marco Borsato komt met plaat over vreemdgaan' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier