GorDonDiablo podcast met Gordon en Don Diablo: bekijk de eerste beelden

GorDonDiablo podcast met Gordon en Don Diablo: bekijk de eerste beelden

Gordon heeft de handen ineengeslagen met niemand minder dan Don Diablo. De twee nemen geen nummer op samen, maar komen met de GorDonDiablo podcast.

Lees verder onder de video.

<em>GorDonDiablo podcast</em> met Gordon en Don Diablo: bekijk de eerste beelden Gordon heeft de handen ineengeslagen met niemand minder dan Don Diablo. De twee nemen geen nummer op samen, maar komen met de GorDonDiablo podcast. Lees verder onder de video. Gordon en Don Diablo laten hun mening horenIn deze podcast laten de presentator en dj duidelijk weten wat hen bezighoudt en wat ze vinden van allerlei zaken. De twee lijken hele verschillende types, maar het schijnt dat ze veel meer raakvlakken hebben dan je in eerste instantie zou verwachten. Dat ze allebei een scherpe tong hebben, is in ieder geval al te zien in de eerste beelden van de GorDonDiablo podcast. Bekijk de eerste beelden van de GorDonDiablo podcast in de Instagram-video's hierboven. Op onder meer Spotify kun je de GorDonDiablo podcast beluisteren, vanaf vandaag (1 februari) elke maandag, acht weken lang. Zien: Gordon in tranen door beschuldigingen Gerard Joling: "Ik ben niet aan de drugs" Bekijk deze video » Shownieuws over Gordon & Gerard-rel: "Gordon moet ook kunnen incasseren" (video) Bekijk deze video »

Gordon en Don Diablo laten hun mening horen
In deze podcast laten de presentator en dj duidelijk weten wat hen bezighoudt en wat ze vinden van allerlei zaken. De twee lijken hele verschillende types, maar het schijnt dat ze veel meer raakvlakken hebben dan je in eerste instantie zou verwachten. Dat ze allebei een scherpe tong hebben, is in ieder geval al te zien in de eerste beelden van de GorDonDiablo podcast.

Bekijk de eerste beelden van de GorDonDiablo podcast in de Instagram-video's hierboven. Op onder meer Spotify kun je de GorDonDiablo podcast beluisteren, vanaf vandaag (1 februari) elke maandag, acht weken lang.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op GorDonDiablo podcast met Gordon en Don Diablo: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV