Eva Crutzen heeft slappe lach in Klikbeet: "Steef, stop deze in je reet"

Eva Crutzen heeft slappe lach in Klikbeet: "Steef, stop deze in je reet"

Het is onvermijdelijk dat de makers van het satirische sketchprogramma Klikbeet zelf ook heel veel lol hebben tijdens de opnames. Dat wordt goed zichtbaar in een scène met Eva Crutzen en Stefan Pop, waarin ze uit een escape room moeten ontsnappen. Crutzen krijgt de slappe lach als ze tegen Pop zegt: "Steef, stop deze in je reet. Misschien gaat er dan een deur open."

Bekijk de hilarische beelden van Klikbeet hieronder. Je kunt alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eva Crutzen</em> heeft slappe lach in <em>Klikbeet</em>: &quot;Steef, stop deze in je reet&quot; Het is onvermijdelijk dat de makers van het satirische sketchprogramma Klikbeet zelf ook heel veel lol hebben tijdens de opnames. Dat wordt goed zichtbaar in een scène met Eva Crutzen en Stefan Pop, waarin ze uit een escape room moeten ontsnappen. Crutzen krijgt de slappe lach als ze tegen Pop zegt: "Steef, stop deze in je reet. Misschien gaat er dan een deur open." Bekijk de hilarische beelden van Klikbeet hieronder. Je kunt alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Klikbeet gemist? De 11 manieren om tijd te rekken bij een voetbalwedstrijd Bekijk deze video » Klikbeet: bekijk de hilarische bloopers van het afgelopen seizoen Bekijk deze video »
TV :
Eva Crutzen heeft slappe lach in Klikbeet: "Steef, stop deze in je reet"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eva Crutzen heeft slappe lach in Klikbeet: "Steef, stop deze in je reet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier