Tim Hofman clasht met Marcel van Roosmalen in Media Inside: ‘Lul niet zo stom!’

Tim Hofman clasht met Marcel van Roosmalen in Media Inside: ‘Lul niet zo stom!’

Media Inside gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

In Media Inside praat Marcel van Roosmalen met Tim Hofman en de presentator pakt zijn gast best hard aan. Er wordt hard gelachen, maar de discussie wordt soms ook behoorlijk fel.

Lees verder onder de video.

Tim Hofman clasht met Marcel van Roosmalen in <em>Media Inside</em>: ‘Lul niet zo stom!’ Media Inside gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In Media Inside praat Marcel van Roosmalen met Tim Hofman en de presentator pakt zijn gast best hard aan. Er wordt hard gelachen, maar de discussie wordt soms ook behoorlijk fel. Lees verder onder de video. Hofman tegen Roosmalen: 'Wat zit je nou te doen?'Van Roosmalen pakt Hofman aan omdat hij met zijn mening anderen mee zou willen trekken. “Lul nou niet zo stom! Jij dan met je Radio 1-column. En De Vooravond en hier zit je en twitteren, en een boek!”, is de reactie van Hofman. “Jij leeft van meningen, wat zit je nou te doen?” Bekijk het fragment met Tim Hofman en Marcel van Roosmalen in de video van de Telegraaf hierboven. Media Inside is elke zondag om 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken op Gids.tv. BOOS & Tim Hofman presenteren: Euthanasie De Movie Bekijk deze video » De TV Kantine gemist? Tim Hofman probeert boze mensen nog bozer te maken Bekijk deze video »
TV :
Tim Hofman clasht met Marcel van Roosmalen in Media Inside: ‘Lul niet zo stom!’

Hofman tegen Roosmalen: 'Wat zit je nou te doen?'
Van Roosmalen pakt Hofman aan omdat hij met zijn mening anderen mee zou willen trekken. “Lul nou niet zo stom! Jij dan met je Radio 1-column. En De Vooravond en hier zit je en twitteren, en een boek!”, is de reactie van Hofman. “Jij leeft van meningen, wat zit je nou te doen?”

Bekijk het fragment met Tim Hofman en Marcel van Roosmalen in de video van de Telegraaf hierboven.

Media Inside is elke zondag om 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Hofman clasht met Marcel van Roosmalen in Media Inside: ‘Lul niet zo stom!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier