Sciencefictionfilm The Hunger Games maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Sciencefictionfilm The Hunger Games maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Kijk hier waar je The Hunger Games kunt streamen.

Maandag kun je lekker thuis op de bank op Net5 kijken naar The Hunger Games. Dit is het eerste deel van een sciencefiction filmreeks, die is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Suzanne Collins. In The Hunger Games is de 16-jarige Katniss (Jennifer Lawrence) te zien die de plek van haar zusje inneemt op de legendarische ‘Hunger Games’. In deze arena barst een strijd los om leven en dood, slechts een van de 24 deelnemers overleeft dit spektakel.

The Hunger Games is op maandag 1 februari om 20.30 uur te zien op Net5. In de video hieronder kun je de trailer van The Hunger Games bekijken.

Sciencefictionfilm <em>The Hunger Games</em> maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer Kijk hier waar je The Hunger Games kunt streamen. Maandag kun je lekker thuis op de bank op Net5 kijken naar The Hunger Games. Dit is het eerste deel van een sciencefiction filmreeks, die is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Suzanne Collins. In The Hunger Games is de 16-jarige Katniss (Jennifer Lawrence) te zien die de plek van haar zusje inneemt op de legendarische ‘Hunger Games’. In deze arena barst een strijd los om leven en dood, slechts een van de 24 deelnemers overleeft dit spektakel. The Hunger Games is op maandag 1 februari om 20.30 uur te zien op Net5. In de video hieronder kun je de trailer van The Hunger Games bekijken. Bekijk de trailer van de nieuwe Amazon Prime-serie Tales from the Loop Bekijk deze video » Trailer Dune eindelijk verschenen: bekijk eerste beelden van langverwachte film Bekijk deze video »
Trailer :
Sciencefictionfilm The Hunger Games maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sciencefictionfilm The Hunger Games maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV