RTL Boulevard: Bobbi Eden geeft seksadvies aan stellen in show 'Sextape'

RTL Boulevard: Bobbi Eden geeft seksadvies aan stellen in show 'Sextape'

Temptation Island mag plaats maken, want er komt een spannende, nieuwe show aan! Bobbi Eden bekijkt de gemaakte en ingestuurde sekstapes van koppels in een nieuw programma genaamd 'Sextape'.

<em>RTL Boulevard</em>: Bobbi Eden geeft seksadvies aan stellen in show 'Sextape' Temptation Island mag plaats maken, want er komt een spannende, nieuwe show aan! Bobbi Eden bekijkt de gemaakte en ingestuurde sekstapes van koppels in een nieuw programma genaamd 'Sextape'. BN'ers met de billen blootDe bedoeling is dat de koppels een sextape maken, die ze vervolgens met elkaar en Bobbi gaan bekijken. Na afloop van deze video bespreekt ze met de koppels wat hun problemen zijn in de slaapkamer en geeft ze hen advies. Er doen wel 18 stellen mee, waaronder bekende maar ook onbekende Nederlanders. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Sextape is vanaf 6 februari te streamen via Discovery Plus.
TV :
RTL Boulevard: Bobbi Eden geeft seksadvies aan stellen in show 'Sextape'

BN'ers met de billen bloot
De bedoeling is dat de koppels een sextape maken, die ze vervolgens met elkaar en Bobbi gaan bekijken. Na afloop van deze video bespreekt ze met de koppels wat hun problemen zijn in de slaapkamer en geeft ze hen advies. Er doen wel 18 stellen mee, waaronder bekende maar ook onbekende Nederlanders.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Sextape is vanaf 6 februari te streamen via Discovery Plus.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Bobbi Eden geeft seksadvies aan stellen in show 'Sextape' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier