Op1 gemist? Basisschooldirecteur Gerard Smetsers: "Ik ga volgende week niet open"

Op1 gemist? Basisschooldirecteur Gerard Smetsers: "Ik ga volgende week niet open"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Basisschooldirecteur Gerard Smetsers: &quot;Ik ga volgende week niet open&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Basisschool Het Palet blijft voorlopig dicht. Dat zegt directeur Gerard Smetsers vanavond bij Op1. Wel blijven de kinderen die extra zorg nodig hebben welkom. "Helemaal stil in de school is het dus niet. (...) Het liefst heb ik alle kinderen op school, maar ik heb ook te maken met gezondheid en het welzijn van leerlingen én leraren." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Basisschooldirecteur Gerard Smetsers: "Ik ga volgende week niet open"

Basisschool Het Palet blijft voorlopig dicht. Dat zegt directeur Gerard Smetsers vanavond bij Op1. Wel blijven de kinderen die extra zorg nodig hebben welkom. "Helemaal stil in de school is het dus niet. (...) Het liefst heb ik alle kinderen op school, maar ik heb ook te maken met gezondheid en het welzijn van leerlingen én leraren."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV