Bekijk de trailer van de spannende thriller The Clovehitch Killer (28 maart in de bios)

Bekijk de trailer van de spannende thriller The Clovehitch Killer (28 maart in de bios)

Bekijk de trailer van de spannende thriller <em>The Clovehitch Killer</em> (28 maart in de bios) Dutch Filmworks heeft een nieuwe trailer van The Clovehitch Killer vrijgegeven. Deze film is eind maart in de bioscoop. The Clovehitch Killer is een thriller- en dramafilm, geregisseerd door Duncan Skiles. De hoofdrollen worden vertolkt door Dylan McDermott, Charlie Plummer en Samantha Mathis. Tyler (Charlie Plummer) denkt dat zijn vader een seriemoordenaar is. The Clovehitch Killer gaat over de nette tiener Tyler die vrijwilliger bij de lokale kerk. Hij is een plichtsgetrouwe zoon van zijn vader Don, die zelf hoog aanzien kent in de gemeenschap. Meer dan tien jaar geleden was er in hun dorp opschudding wanneer tien vrouwen gemarteld en vermoord werden teruggevonden. De dader, die meteen de bijnaam Clovehitch kreeg, is tot op de dag van vandaag nog steeds niet gepakt. Tylers leven wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer hij bij de spullen van zijn vader een reeks verontrustende beelden vindt die verband houden met de vreselijke brute moorden. The Clovehitch Killer is vanaf 28 maart 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier welke films er nog meer nieuw zijn in de bioscoop in maart 2019. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.
Trailer :
Bekijk de trailer van de spannende thriller The Clovehitch Killer (28 maart in de bios)

Dutch Filmworks heeft een nieuwe trailer van The Clovehitch Killer vrijgegeven. Deze film is eind maart in de bioscoop. The Clovehitch Killer is een thriller- en dramafilm, geregisseerd door Duncan Skiles. De hoofdrollen worden vertolkt door Dylan McDermott, Charlie Plummer en Samantha Mathis. Tyler (Charlie Plummer) denkt dat zijn vader een seriemoordenaar is.

The Clovehitch Killer gaat over de nette tiener Tyler die vrijwilliger bij de lokale kerk. Hij is een plichtsgetrouwe zoon van zijn vader Don, die zelf hoog aanzien kent in de gemeenschap. Meer dan tien jaar geleden was er in hun dorp opschudding wanneer tien vrouwen gemarteld en vermoord werden teruggevonden. De dader, die meteen de bijnaam Clovehitch kreeg, is tot op de dag van vandaag nog steeds niet gepakt. Tylers leven wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer hij bij de spullen van zijn vader een reeks verontrustende beelden vindt die verband houden met de vreselijke brute moorden.

The Clovehitch Killer is vanaf 28 maart 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier welke films er nog meer nieuw zijn in de bioscoop in maart 2019.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van de spannende thriller The Clovehitch Killer (28 maart in de bios) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV