Kijk LIVE naar persconferentie 2 februari van Mark Rutte over o.a. avondklok en scholen

Kijk LIVE naar persconferentie 2 februari van Mark Rutte over o.a. avondklok en scholen

Je kunt de hele persconferentie van 2 februari terugkijken bij Gids.tv.

Kijk hierboven op dinsdag 2 februari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Een nieuwe maand, een nieuwe persconferentie. Op dinsdag 2 februari zullen premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge weer een corona-persconferentie geven. Belangrijke onderwerpen zijn de avondklok en de scholen.

Maatregelen versoepeld
Er is al het een en ander gelekt over hetgeen Rutte en De Jonge zullen aankondigen. De basisscholen gaan vanaf maandag 8 februari in ieder geval weer open. Verder is de verwachting dat na komende week de avondklok weer wordt afgeschaft. Ook zullen winkels hun deuren weer mogen openen om vooraf gedane bestellingen af te halen.

Kijk hierboven op dinsdag 2 februari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je het vorige persmoment van Rutte, van vrijdag 29 januari, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 2 februari</em> van Mark Rutte over o.a. avondklok en scholen Je kunt de hele persconferentie van 2 februari terugkijken bij Gids.tv. Kijk hierboven op dinsdag 2 februari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Een nieuwe maand, een nieuwe persconferentie. Op dinsdag 2 februari zullen premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge weer een corona-persconferentie geven. Belangrijke onderwerpen zijn de avondklok en de scholen. Maatregelen versoepeldEr is al het een en ander gelekt over hetgeen Rutte en De Jonge zullen aankondigen. De basisscholen gaan vanaf maandag 8 februari in ieder geval weer open. Verder is de verwachting dat na komende week de avondklok weer wordt afgeschaft. Ook zullen winkels hun deuren weer mogen openen om vooraf gedane bestellingen af te halen. Kijk hierboven op dinsdag 2 februari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je het vorige persmoment van Rutte, van vrijdag 29 januari, terugkijken. Bekijk ook Video: avondklok vervalt 10 februari als besmettingscijfers niet omhoog gaan Bekijk deze video » RTL Boulevard: Scholen gaan weer open, maar winkels blijven dicht Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 2 februari van Mark Rutte over o.a. avondklok en scholen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 2 februari van Mark Rutte over o.a. avondklok en scholen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier