Shownieuws: gaat Gordon niet Gerard Joling maar Mediacourant aanklagen?

Shownieuws: gaat Gordon niet Gerard Joling maar Mediacourant aanklagen?

Ondanks dat Gordon totaal niet te spreken was over opmerkingen van Gerard Joling aan zijn adres over hernieuwd cokegebruik, is de entertainer niet van plan zijn voormalige tv-vriend voor het gerecht te slepen: "Ik heb ook nooit gezegd dat ik dat zou doen maar er is andere media, die gewoon de grenzen zijn overschreden en die ik nu verantwoordelijk ga stellen. Dit moet stoppen en dat gaat ook gebeuren."

Mediacourant?
Welke media dat precies zijn laat Heuckeroth overigens in het midden maar het zou zomaar eens om de website Mediacourant.nl kunnen gaan, aangezien de presentator vorige week nog sprak van een hetze van die site jegens hem. Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: gaat Gordon niet Gerard Joling maar <em>Mediacourant</em> aanklagen? Ondanks dat Gordon totaal niet te spreken was over opmerkingen van Gerard Joling aan zijn adres over hernieuwd cokegebruik, is de entertainer niet van plan zijn voormalige tv-vriend voor het gerecht te slepen: "Ik heb ook nooit gezegd dat ik dat zou doen maar er is andere media, die gewoon de grenzen zijn overschreden en die ik nu verantwoordelijk ga stellen. Dit moet stoppen en dat gaat ook gebeuren." Mediacourant?Welke media dat precies zijn laat Heuckeroth overigens in het midden maar het zou zomaar eens om de website Mediacourant.nl kunnen gaan, aangezien de presentator vorige week nog sprak van een hetze van die site jegens hem. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: Gordon in tranen door beschuldigingen Gerard Joling: "Ik ben niet aan de drugs" Bekijk deze video » Shownieuws over Gordon & Gerard-rel: "Gordon moet ook kunnen incasseren" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Gordon over Gerard: "Moest bij Toppers ook middelpunt zijn" Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: gaat Gordon niet Gerard Joling maar Mediacourant aanklagen?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV