Video: dit is waarom Poetin zo bang is voor oppositieleider Aleksej Navalny

Video: dit is waarom Poetin zo bang is voor oppositieleider Aleksej Navalny

Als iemand Rusland het afgelopen jaar in beweging heeft gebracht is het oppositieleider Aleksej Navalny wel. Ondanks dat hij vergiftigd en vervolgd is blijft Navalny doorgaan.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: dit is waarom <em>Poetin</em> zo bang is voor oppositieleider <em>Aleksej Navalny</em> Als iemand Rusland het afgelopen jaar in beweging heeft gebracht is het oppositieleider Aleksej Navalny wel. Ondanks dat hij vergiftigd en vervolgd is blijft Navalny doorgaan. Tekst gaat verder onder de video. Aleksej NavalnyAleksej Navalny is advocaat van beroep, maar groeide als snel uit tot de grootste protestleider tegen het regime van Vladimir Poetin. Op YouTube maakt Navalny veel video’s waarin hij de extreme rijkdom en corruptie van Poetin onthult. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Talkshow M gemist? Jelle Brandtcorstius: "Veel Russen denken; iedereen is corrupt behalve Putin" Bekijk deze video » Heftige beelden: ruim 1000 arrestaties bij protesten Rusland na arrestatie oppositieleider Navalny Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: dit is waarom Poetin zo bang is voor oppositieleider Aleksej Navalny

Aleksej Navalny
Aleksej Navalny is advocaat van beroep, maar groeide als snel uit tot de grootste protestleider tegen het regime van Vladimir Poetin. Op YouTube maakt Navalny veel video’s waarin hij de extreme rijkdom en corruptie van Poetin onthult.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: dit is waarom Poetin zo bang is voor oppositieleider Aleksej Navalny of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV