Trailer: Actiefilm Body of Lies met Leonardo DiCaprio dinsdag te zien bij Veronica

Trailer: Actiefilm Body of Lies met Leonardo DiCaprio dinsdag te zien bij Veronica

Trailer: Actiefilm <em>Body of Lies</em> met <em>Leonardo DiCaprio</em> dinsdag te zien bij <em>Veronica</em> Roger Ferris, gespeeld door Leonardo DiCaprio, is een CIA-agent in het Midden-Oosten. Hij krijgt opdracht om een succesvolle terreurcel uit Jordanië te ontmantelen door de leider ervan op te pakken. Hulp komt van zijn chef, Ed Hoffman, en het hoofd van de Jordaanse inlichtingendienst. Maar wie van deze mannen is het meest te vertrouwen wanneer het gaat om zijn eigen veiligheid? Bekijk de trailer van Body of Lies (2008) hierboven. Body of Lies is dinsdag 2 februari om 22:50 te zien bij Veronica. Je kunt Body of Lies huren via o.a. iTunes. Bekijk ook Bekijk officiële trailer The Vanishing at the Cecil Hotel (vanaf 10 februari op Netflix) Bekijk deze video » Realityserie Buried By The Bernards vanaf 12 februari bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiefilm Body of Lies met Leonardo DiCaprio dinsdag te zien bij Veronica

Roger Ferris, gespeeld door Leonardo DiCaprio, is een CIA-agent in het Midden-Oosten. Hij krijgt opdracht om een succesvolle terreurcel uit Jordanië te ontmantelen door de leider ervan op te pakken. Hulp komt van zijn chef, Ed Hoffman, en het hoofd van de Jordaanse inlichtingendienst. Maar wie van deze mannen is het meest te vertrouwen wanneer het gaat om zijn eigen veiligheid?

Bekijk de trailer van Body of Lies (2008) hierboven.

Body of Lies is dinsdag 2 februari om 22:50 te zien bij Veronica. Je kunt Body of Lies huren via o.a. iTunes.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiefilm Body of Lies met Leonardo DiCaprio dinsdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV