Tennisser Andy Murray vertelt over zijn afscheid op de Australian Open

Tennisser Andy Murray vertelt over zijn afscheid op de Australian Open

Tennisser Andy Murray vertelt over zijn afscheid op de Australian Open Andy Murray vertelt dat hij dit jaar gaat stoppen met proftennis. Zijn optreden op de Australian Open 2019 zal dus de laatste keer zijn dat hij in actie komt. De Australian Open 2019 start op 14 januari 2019 en wordt op tv uitgezonden door Eurosport. Australian Open: Samenvatting Bibianne Schoofs - Natalia Vikhlyantseva Bekijk deze video » Australian Open: Samenvatting Richel Hogenkamp - Isabelle Wallace Bekijk deze video »
Tennis

Andy Murray vertelt dat hij dit jaar gaat stoppen met proftennis. Zijn optreden op de Australian Open 2019 zal dus de laatste keer zijn dat hij in actie komt. De Australian Open 2019 start op 14 januari 2019 en wordt op tv uitgezonden door Eurosport.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tennisser Andy Murray vertelt over zijn afscheid op de Australian Open of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.