Opsporing Verzocht gemist? Bestuurder rijdt door na dodelijk ongeval Utrecht

Opsporing Verzocht gemist? Bestuurder rijdt door na dodelijk ongeval Utrecht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 2 februari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Bestuurder rijdt door na <em>dodelijk</em> ongeval <em>Utrecht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 2 februari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Een ongeval zorgt voor dodelijke afloop voor het slachtoffer uit Utrecht. Op Nieuwjaarsdag komt het slachtoffer van haar werk en wil ze naar huis rijden. Tijdens de weg naar huis gaat het goed mis. Voorbijgangers treffen het slachtoffer zwaargewond aan op straat. Ruim twee weken na het ongeval worden haar verwondingen haar fataal. De automobilist die bij het ongeval betrokken was, is doorgereden en wordt nog steeds gezocht door de politie. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Bestuurder rijdt door na dodelijk ongeval Utrecht

Een ongeval zorgt voor dodelijke afloop voor het slachtoffer uit Utrecht. Op Nieuwjaarsdag komt het slachtoffer van haar werk en wil ze naar huis rijden. Tijdens de weg naar huis gaat het goed mis. Voorbijgangers treffen het slachtoffer zwaargewond aan op straat. Ruim twee weken na het ongeval worden haar verwondingen haar fataal. De automobilist die bij het ongeval betrokken was, is doorgereden en wordt nog steeds gezocht door de politie.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Bestuurder rijdt door na dodelijk ongeval Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier