Jinek: Gertjan Segers over besluitvorming coronamaatregelen: "OMT gaat te ver met advies"

Jinek: Gertjan Segers over besluitvorming coronamaatregelen: "OMT gaat te ver met advies"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 2 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 2 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jinek</em>: Gertjan Segers over besluitvorming <em>coronamaatregelen</em>: &quot;OMT gaat te ver met advies&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 2 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 2 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het OMT neemt de overhand volgens fractievoorzitter van de ChristenUnie Gertjan Segers. In zijn ogen heeft het OMT de beslissing genomen om de scholen weer te openen: "Dat besluit had eigenlijk het kabinet moeten nemen." Daarover geeft hij aan dat het kabinet meerdere afwegingen moet maken en het OMT voornamelijk naar de gezondheid van de mens kijkt. Gertjan: "Het OMT gaat te ver met advies, ze zijn op de stoel van het kabinet gaan zitten. Het kabinet moet kijken naar alle belangen." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Gertjan Segers over besluitvorming coronamaatregelen: "OMT gaat te ver met advies"

Het OMT neemt de overhand volgens fractievoorzitter van de ChristenUnie Gertjan Segers. In zijn ogen heeft het OMT de beslissing genomen om de scholen weer te openen: "Dat besluit had eigenlijk het kabinet moeten nemen." Daarover geeft hij aan dat het kabinet meerdere afwegingen moet maken en het OMT voornamelijk naar de gezondheid van de mens kijkt. Gertjan: "Het OMT gaat te ver met advies, ze zijn op de stoel van het kabinet gaan zitten. Het kabinet moet kijken naar alle belangen."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Gertjan Segers over besluitvorming coronamaatregelen: "OMT gaat te ver met advies" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier