Trailer: End of a Gun met Steven Seagal woensdag te zien bij RTL 7

Trailer: End of a Gun met Steven Seagal woensdag te zien bij RTL 7

Voormalig FBI-agent Decker, gespeeld door Steven Seagal, werkt als beveiliger in een winkelcentrum. Decker grijpt in als hij ziet hoe Lisa in elkaar wordt geslagen door haar vriend en doodt hem in een vuurgevecht.

De tekst gaat onder de trailer verder.

Trailer: <em>End of a Gun</em> met <em>Steven Seagal</em> woensdag te zien bij <em>RTL 7</em> Voormalig FBI-agent Decker, gespeeld door Steven Seagal, werkt als beveiliger in een winkelcentrum. Decker grijpt in als hij ziet hoe Lisa in elkaar wordt geslagen door haar vriend en doodt hem in een vuurgevecht. De tekst gaat onder de trailer verder. DrugsgeldLisa vraagt Decker om haar te helpen om twee miljoen dollar drugsgeld te stelen. Ze weten het geld te bemachtigen, maar krijgen al snel een stel huurmoordenaars en de politie achter zich aan. Bekijk de trailer van End of a Gun (2016) hierboven. De actiefilm End of a Gun is woensdag 3 februari om 22:33 uur te zien bij RTL 7. Bekijk ook Realityserie Buried By The Bernards vanaf 12 februari bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Trailer: Tribes of Europa, vanaf 19 februari op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Trailer: End of a Gun met Steven Seagal woensdag te zien bij RTL 7

Drugsgeld
Lisa vraagt Decker om haar te helpen om twee miljoen dollar drugsgeld te stelen. Ze weten het geld te bemachtigen, maar krijgen al snel een stel huurmoordenaars en de politie achter zich aan.

Bekijk de trailer van End of a Gun (2016) hierboven.

De actiefilm End of a Gun is woensdag 3 februari om 22:33 uur te zien bij RTL 7.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: End of a Gun met Steven Seagal woensdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV