Steenrijk, Straatarm: Puber dansend paskamer uit met merkkleding: "Nu of nooit"

Steenrijk, Straatarm: Puber dansend paskamer uit met merkkleding: "Nu of nooit"

In onderstaand fragment van het SBS-programma Steenrijk, Straatarm zien we een puberjongen die graag merkleding wil dragen, en nu kan hij dat door de deelname aan Steenrijk, Straatarm. Hij komt dansend de paskamer uit en is helemaal blij met zijn nieuwe outfit. Zijn moeder zegt "Nu of nooit" en is enorm blij met deze shopdag.

Bekijk het Steenrijk, Straatarm-fragment hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Puber <em>dansend</em> paskamer uit met <em>merkkleding</em>: &quot;Nu of nooit&quot; In onderstaand fragment van het SBS-programma Steenrijk, Straatarm zien we een puberjongen die graag merkleding wil dragen, en nu kan hij dat door de deelname aan Steenrijk, Straatarm. Hij komt dansend de paskamer uit en is helemaal blij met zijn nieuwe outfit. Zijn moeder zegt "Nu of nooit" en is enorm blij met deze shopdag. Bekijk het Steenrijk, Straatarm-fragment hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, straatarm: Familie Pos geeft een avondje bowlen cadeau Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Kinderen in tranen door The Lion King-verrassing: "Vet cool" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: Puber dansend paskamer uit met merkkleding: "Nu of nooit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier