Terugkijken: bekendmaking Golden Globe nominaties 2021

Terugkijken: bekendmaking Golden Globe nominaties 2021

Bekijk de volledige lijst met alle Golden Globe-nominaties van 2021.

2020 is achter de rug en het was een ander jaar dan alle andere. Ook de filmwereld kreeg zware klappen te verduren vanwege het coronavirus. Toch maakt de Hollywood Foreign Press Association op woensdag 3 februari 'gewoon' de nominaties van de Golden Globes bekend.

Lees verder onder de livestream.

Terugkijken: bekendmaking <em>Golden Globe nominaties 2021</em> Bekijk de volledige lijst met alle Golden Globe-nominaties van 2021. 2020 is achter de rug en het was een ander jaar dan alle andere. Ook de filmwereld kreeg zware klappen te verduren vanwege het coronavirus. Toch maakt de Hollywood Foreign Press Association op woensdag 3 februari 'gewoon' de nominaties van de Golden Globes bekend. Lees verder onder de livestream. FilmprijzenJaarlijks reikt de HFPA de Golden Globe Awards uit voor het beste wat de film- en televisiewereld het afgelopen jaar te bieden had. Wie maken er dit jaar kans op de felbegeerde beeldjes, het 'kleine broertje' van de Oscars? Door de coronacrisis was het filmaanbod een stuk kleiner, maar dat geeft kleinere films meer kans op nominaties. Het belooft een interessante uitreiking te worden. Kijk hierboven op woensdag 3 februari vanaf 14.30 uur LIVE naar de bekendmaking van de Golden Globe-nominaties. Bekijk ook Golden Globes 2020: Tom Hanks emotioneel na ontvangen Cecil B. DeMille Award Bekijk deze video » Golden Globes 2020 waren groot feest, maar wat waren de verrassingen? Bekijk deze video »
Livestream :
Terugkijken: bekendmaking Golden Globe nominaties 2021

Filmprijzen
Jaarlijks reikt de HFPA de Golden Globe Awards uit voor het beste wat de film- en televisiewereld het afgelopen jaar te bieden had. Wie maken er dit jaar kans op de felbegeerde beeldjes, het 'kleine broertje' van de Oscars? Door de coronacrisis was het filmaanbod een stuk kleiner, maar dat geeft kleinere films meer kans op nominaties. Het belooft een interessante uitreiking te worden.

Kijk hierboven op woensdag 3 februari vanaf 14.30 uur LIVE naar de bekendmaking van de Golden Globe-nominaties.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: bekendmaking Golden Globe nominaties 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier