Terugkijken: Hugo de Jonge reageert in de Tweede Kamer op GGD-lek

Terugkijken: Hugo de Jonge reageert in de Tweede Kamer op GGD-lek

Terugkijken: Hugo de Jonge reageert in de Tweede Kamer op GGD-lek De Tweede Kamer heeft vandaag vanaf 11.00 uur over het lek bij de GGD gedebatteerd. Minister Hugo de Jonge heeft hier moeten uitleggen wat er gedaan wordt tegen datafraude in het bron- en contactonderzoek. Waar minister De Jonge vorige week nog wat laconiek reageerde op de volledige kwestie, moest hij vandaag toch echt door het stof. Er werden pittige vragen gesteld vanuit De Tweede Kamer. Bekijk het debat van de Tweede Kamer hierboven terug. Bekijk ook Zien: Hugo de Jonge onder vuur in debat over datadiefstal bij de GGD Bekijk deze video »
Politiek :
Terugkijken: Hugo de Jonge reageert in de Tweede Kamer op GGD-lek

De Tweede Kamer heeft vandaag vanaf 11.00 uur over het lek bij de GGD gedebatteerd. Minister Hugo de Jonge heeft hier moeten uitleggen wat er gedaan wordt tegen datafraude in het bron- en contactonderzoek.

Waar minister De Jonge vorige week nog wat laconiek reageerde op de volledige kwestie, moest hij vandaag toch echt door het stof. Er werden pittige vragen gesteld vanuit De Tweede Kamer.

Bekijk het debat van de Tweede Kamer hierboven terug.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Hugo de Jonge reageert in de Tweede Kamer op GGD-lek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier