Sven Kockelmann in M: "Hugo de Jonge begint er alleen voor te staan"

Sven Kockelmann in M: "Hugo de Jonge begint er alleen voor te staan"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 3 februari. Je kan ook de hele uitzending van 3 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Sven Kockelmann in <em>M</em>: &quot;Hugo de Jonge begint er alleen voor te staan&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 3 februari. Je kan ook de hele uitzending van 3 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Sven Kockelmann vertelt over de rol van Hugo de Jonge binnen de regering. De minister van Volksgezondheid moest zich vandaag verantwoorden in de Tweede Kamer vanwege het datalek bij de GGD. Volgens Kockelmann begint De Jonge er langzamerhand alleen voor te staan, ook binnen zijn eigen partij, vanwege zijn luchtige en nonchalante houding. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sven Kockelmann in M: "Hugo de Jonge begint er alleen voor te staan"

Sven Kockelmann vertelt over de rol van Hugo de Jonge binnen de regering. De minister van Volksgezondheid moest zich vandaag verantwoorden in de Tweede Kamer vanwege het datalek bij de GGD. Volgens Kockelmann begint De Jonge er langzamerhand alleen voor te staan, ook binnen zijn eigen partij, vanwege zijn luchtige en nonchalante houding.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sven Kockelmann in M: "Hugo de Jonge begint er alleen voor te staan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier