Marcel Levi in M: "Niet teveel doemdenken, maar doorpakken nu!"

Marcel Levi in M: "Niet teveel doemdenken, maar doorpakken nu!"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 3 februari. Je kan ook de hele uitzending van 3 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Marcel Levi in <em>M</em>: &quot;Niet teveel doemdenken, maar doorpakken nu!&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 3 februari. Je kan ook de hele uitzending van 3 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Volgens Marcel Levi is het doemdenken van de media vreselijk voorbarig. Hij vertelt dat het bekend is dat het ene vaccin effectiever is dan de ander, maar dat elk vaccin effectief genoeg is. "Zelfs al kun je dan nog geïnfecteerd raken, dan wordt je niet zo erg ziek dat je naar het ziekenhuis moet," aldus de ziekenhuisdirecteur in London. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marcel Levi in M: "Niet teveel doemdenken, maar doorpakken nu!"

Volgens Marcel Levi is het doemdenken van de media vreselijk voorbarig. Hij vertelt dat het bekend is dat het ene vaccin effectiever is dan de ander, maar dat elk vaccin effectief genoeg is. "Zelfs al kun je dan nog geïnfecteerd raken, dan wordt je niet zo erg ziek dat je naar het ziekenhuis moet," aldus de ziekenhuisdirecteur in London.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marcel Levi in M: "Niet teveel doemdenken, maar doorpakken nu!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier