Zien: Gordon sleept RoddelPraat van Dennis Schouten en Jan Roos voor rechter

Zien: Gordon sleept RoddelPraat van Dennis Schouten en Jan Roos voor rechter

Het is de afgelopen weken niet rustig geweest voor Gordon, sinds hij een nieuw hondje heeft gekocht krijgt de zanger bakken vol kritiek over zich heen. Zo zou Gordon met de koop van Toto een bijdrage leveren aan dierenmishandeling.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Gordon</em> sleept RoddelPraat van <em>Dennis Schouten</em> en <em>Jan Roos</em> voor rechter Het is de afgelopen weken niet rustig geweest voor Gordon, sinds hij een nieuw hondje heeft gekocht krijgt de zanger bakken vol kritiek over zich heen. Zo zou Gordon met de koop van Toto een bijdrage leveren aan dierenmishandeling. Tekst gaat verder onder de video. RechtzaakJan Roos en Dennis Schouten behandelen in hun YouTube programma 'RoddelPraat' wekelijks de nieuwste roddels van bekend Nederland. Vandaag liet Jan Roos weten dat Gordon een advocaat op hun heeft afgestuurd, Roddelpraat zou valse informatie verspreid hebben over de zanger. Bekijk de video van RoddelPraat hierboven. Bekijk ook Shownieuws: gaat Gordon niet Gerard Joling maar Mediacourant aanklagen? Bekijk deze video » Vlog: Gerard Joling over Gordons hond Toto: "Doorfokken vind ik zo eng" Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Gordon sleept RoddelPraat van Dennis Schouten en Jan Roos voor rechter

Rechtzaak
Jan Roos en Dennis Schouten behandelen in hun YouTube programma 'RoddelPraat' wekelijks de nieuwste roddels van bekend Nederland. Vandaag liet Jan Roos weten dat Gordon een advocaat op hun heeft afgestuurd, Roddelpraat zou valse informatie verspreid hebben over de zanger.

Bekijk de video van RoddelPraat hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gordon sleept RoddelPraat van Dennis Schouten en Jan Roos voor rechter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier