Karen Soeters waarschuwt in Jinek voor broodfokkers van puppy's: "Gigantisch drama"

Karen Soeters waarschuwt in Jinek voor broodfokkers van puppy's: "Gigantisch drama"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 3 februari terugkijken bij Gids.tv.

De vraag naar puppy's is door de coronacrisis - en zeker na de avondklok - enorm toegenomen in Nederland. Karen Soeters waarschuwt dat mensen niet over één nacht ijs moeten gaan en zeker geen puppy moeten aanschaffen bij broodfokkers. "Het interesseert ze geen biet waar een hond terechtkomt. Dat is een gigantisch drama voor die honden."

<em>Karen Soeters</em> waarschuwt in <em>Jinek</em> voor broodfokkers van puppy's: &quot;Gigantisch drama&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 3 februari terugkijken bij Gids.tv. De vraag naar puppy's is door de coronacrisis - en zeker na de avondklok - enorm toegenomen in Nederland. Karen Soeters waarschuwt dat mensen niet over één nacht ijs moeten gaan en zeker geen puppy moeten aanschaffen bij broodfokkers. "Het interesseert ze geen biet waar een hond terechtkomt. Dat is een gigantisch drama voor die honden." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Karen Soeters waarschuwt in Jinek voor broodfokkers van puppy's: "Gigantisch drama"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Karen Soeters waarschuwt in Jinek voor broodfokkers van puppy's: "Gigantisch drama" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier