Bekijk trailer dramaserie The Nest (vanaf vrijdag 5 februari op NPO 2)

Bekijk trailer dramaserie The Nest (vanaf vrijdag 5 februari op NPO 2)

Vanaf vrijdag 5 februari is de Britse drama-/thrillerserie The Nest te zien op NPO 2. Hierin krijgen we een kijkje in het leven van Dan en Emily, waaraan het ze aan niets lijkt te ontbreken. Toch worstelen ze nog met een onvervulde kinderwens. De oplossing lijkt zich aan te bieden in de vorm van de 18-jarige Kaya, die draagmoeder wil worden.

Bekijk de trailer van The Nest hieronder.

De nieuwe dramaserie The Nest is vanaf vrijdag 5 februari wekelijks rond 23.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van The Nest terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk trailer dramaserie <em>The Nest</em> (vanaf vrijdag 5 februari op NPO 2) Vanaf vrijdag 5 februari is de Britse drama-/thrillerserie The Nest te zien op NPO 2. Hierin krijgen we een kijkje in het leven van Dan en Emily, waaraan het ze aan niets lijkt te ontbreken. Toch worstelen ze nog met een onvervulde kinderwens. De oplossing lijkt zich aan te bieden in de vorm van de 18-jarige Kaya, die draagmoeder wil worden. Bekijk de trailer van The Nest hieronder. De nieuwe dramaserie The Nest is vanaf vrijdag 5 februari wekelijks rond 23.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van The Nest terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk trailer thrillerserie The Sister (vanaf 20 januari te zien op BBC First) Bekijk deze video » Bekijk trailer The Pembrokeshire Murders (vanaf vrijdag te zien op België Eén) Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer dramaserie The Nest (vanaf vrijdag 5 februari op NPO 2)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV