Doorbakken: André Rieu bakt de mooiste taarten in coronatijd

Doorbakken: André Rieu bakt de mooiste taarten in coronatijd

André Rieu heeft een mooie nieuwe hobby gevonden in coronatijd. De violist kan al bijna een jaar niet optreden in verband met de coronacrisis, en daarom heeft hij zijn strijkstok tijdelijk ingeruild voor een mixer. In Doorbakken is te zien dat de muzikant de mooiste taarten bakt.

Bekijk het fragment van Doorbakken in de video hieronder.

Doorbakken is elke woensdag te zien om 21.25 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

<em>Doorbakken</em>: André Rieu bakt de mooiste taarten in coronatijd André Rieu heeft een mooie nieuwe hobby gevonden in coronatijd. De violist kan al bijna een jaar niet optreden in verband met de coronacrisis, en daarom heeft hij zijn strijkstok tijdelijk ingeruild voor een mixer. In Doorbakken is te zien dat de muzikant de mooiste taarten bakt. Bekijk het fragment van Doorbakken in de video hieronder. Doorbakken is elke woensdag te zien om 21.25 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv. Doorbakken: André en Janny bezoeken de kringloopwinkel (video) Bekijk deze video » Doorbakken gemist? André van Duin verknalt de saucijzenbroodjestest Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Doorbakken: André Rieu bakt de mooiste taarten in coronatijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier