Doorbakken: André Rieu bakt de mooiste taarten in coronatijd

Doorbakken: André Rieu bakt de mooiste taarten in coronatijd

André Rieu heeft een mooie nieuwe hobby gevonden in coronatijd. De violist kan al bijna een jaar niet optreden in verband met de coronacrisis, en daarom heeft hij zijn strijkstok tijdelijk ingeruild voor een mixer. In Doorbakken is te zien dat de muzikant de mooiste taarten bakt.

Bekijk het fragment van Doorbakken in de video hieronder.

Doorbakken is elke woensdag te zien om 21.25 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

<em>Doorbakken</em>: André Rieu bakt de mooiste taarten in coronatijd André Rieu heeft een mooie nieuwe hobby gevonden in coronatijd. De violist kan al bijna een jaar niet optreden in verband met de coronacrisis, en daarom heeft hij zijn strijkstok tijdelijk ingeruild voor een mixer. In Doorbakken is te zien dat de muzikant de mooiste taarten bakt. Bekijk het fragment van Doorbakken in de video hieronder. Doorbakken is elke woensdag te zien om 21.25 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv. Doorbakken: André en Janny bezoeken de kringloopwinkel (video) Bekijk deze video » Doorbakken gemist? André van Duin verknalt de saucijzenbroodjestest Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV