De TV Kantine: bekijk hilarische beelden De Slimste Mens met Bram Krikke

De TV Kantine: bekijk hilarische beelden De Slimste Mens met Bram Krikke

Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van De TV Kantine. En in de eerste beelden is te zien dat onder meer het immens populaire programma De Slimste Mens wordt geïmiteerd.

Lees verder onder de video.

<em>De TV Kantine</em>: bekijk hilarische beelden <em>De Slimste Mens</em> met Bram Krikke Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van De TV Kantine. En in de eerste beelden is te zien dat onder meer het immens populaire programma De Slimste Mens wordt geïmiteerd. Lees verder onder de video. Is Bram Krikke de Slimste Mens?Carlo Boszhard kruipt voor deze gelegenheid in de huid van zowel presentator Philip Freriks als jurylid Maarten van Rossem. Maar er doen natuurlijk ook kandidaten een poging om de slimste mens te worden, zo kun je onder meer genieten van een imitatie van Bram Krikke… Bekijk de beelden van een nieuwe aflevering van De TV Kantine hierboven. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Is Bram Krikke de Slimste Mens?
Carlo Boszhard kruipt voor deze gelegenheid in de huid van zowel presentator Philip Freriks als jurylid Maarten van Rossem. Maar er doen natuurlijk ook kandidaten een poging om de slimste mens te worden, zo kun je onder meer genieten van een imitatie van Bram Krikke…

Bekijk de beelden van een nieuwe aflevering van De TV Kantine hierboven.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV