Australian Open: Samenvatting Richel Hogenkamp - Ysaline Bonaventure

Australian Open: Samenvatting Richel Hogenkamp - Ysaline Bonaventure

Australian Open: Samenvatting Richel Hogenkamp - Ysaline Bonaventure Richel Hogenkamp is er niet in geslaagd het hoofdtoernooi van de Australian Open te bereiken. Ze verloor vannacht in twee sets van de Belgische Ysaline Bonaventure. Het hoofdtoernooi Australian Open 2019 start op 14 januari 2019 en wordt op tv uitgezonden door Eurosport. Bekijk hier andere video's van de Australian Open Australian Open: Samenvatting Bibianne Schoofs - Natalia Vikhlyantseva Bekijk deze video » Tennisser Andy Murray vertelt over zijn afscheid op de Australian Open Bekijk deze video »
Tennis

Richel Hogenkamp is er niet in geslaagd het hoofdtoernooi van de Australian Open te bereiken. Ze verloor vannacht in twee sets van de Belgische Ysaline Bonaventure.

Het hoofdtoernooi Australian Open 2019 start op 14 januari 2019 en wordt op tv uitgezonden door Eurosport.

Bekijk hier andere video's van de Australian Open

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Australian Open: Samenvatting Richel Hogenkamp - Ysaline Bonaventure of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.