Talkshow M: Anna Gimbrere over leven op Venus: "Kleine levende wezentjes"

Talkshow M: Anna Gimbrere over leven op Venus: "Kleine levende wezentjes"

Is er leven op Venus? Anna Gimbrere is gefascineerd door de ruimte(vaart) en geeft woensdag (3 februari) antwoord op deze vraag bij talkshow M.

"Fosfine waargenomen
Venus wordt gezien als de zuster van de aarde en Anna vertelt dat er leven op Venus is gezien: "Wetenschappers vanuit Hawai die hebben daar fosfine waargenomen, dat is een stofje waarvan we eigenlijk geen andere oorzaak kunnen bedenken dan dat er hele kleine microben zouden zijn. Hele kleine levende wezentjes. Dat zou betekenen dat er leven is!", aldus de enthousiaste Anne.

Bekijk hieronder het M-fragment met Anna Gimbrere over leven op Venus. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van talkshow M terugkijken via Gids.tv.

<em>Talkshow M</em>: <em>Anna Gimbrere</em> over leven op <em>Venus</em>: &quot;Kleine levende wezentjes&quot; Is er leven op Venus? Anna Gimbrere is gefascineerd door de ruimte(vaart) en geeft woensdag (3 februari) antwoord op deze vraag bij talkshow M. "Fosfine waargenomenVenus wordt gezien als de zuster van de aarde en Anna vertelt dat er leven op Venus is gezien: "Wetenschappers vanuit Hawai die hebben daar fosfine waargenomen, dat is een stofje waarvan we eigenlijk geen andere oorzaak kunnen bedenken dan dat er hele kleine microben zouden zijn. Hele kleine levende wezentjes. Dat zou betekenen dat er leven is!", aldus de enthousiaste Anne. Bekijk hieronder het M-fragment met Anna Gimbrere over leven op Venus. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van talkshow M terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Anna Gimbrère in Tijd voor Max: "De wetenschap heeft zich bewezen" Bekijk deze video » Talkshow M: Anna Gimbrère vult lijstje van Nederlandse heldinnen aan Bekijk deze video »
TV :
Talkshow M: Anna Gimbrere over leven op Venus: "Kleine levende wezentjes"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Anna Gimbrere over leven op Venus: "Kleine levende wezentjes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV