Video: Gerard Joling verblijdt zorgpersoneel Longafdeling met cadeaupakketten

Video: Gerard Joling verblijdt zorgpersoneel Longafdeling met cadeaupakketten

Gerard Joling heeft vandaag, donderdag 4 februari, samen met een handjevol superhelden cadeaupakketten uitgedeeld voor de medewerkers in de zorg.

Mega Mindy
Speciaal voor de medewerkers van de Acute opname en Longafdeling op het NoordWest ziekenhuis in Alkmaar. RTL Boulevard sprak de zanger erover. Hij had als Mega Mindy willen gaan, maar hij paste niet in het pak grapt hij in de onderstaande video.

Video: <em>Gerard Joling</em> verblijdt zorgpersoneel <em>Longafdeling</em> met <em>cadeaupakketten</em> Gerard Joling heeft vandaag, donderdag 4 februari, samen met een handjevol superhelden cadeaupakketten uitgedeeld voor de medewerkers in de zorg. Mega MindySpeciaal voor de medewerkers van de Acute opname en Longafdeling op het NoordWest ziekenhuis in Alkmaar. RTL Boulevard sprak de zanger erover. Hij had als Mega Mindy willen gaan, maar hij paste niet in het pak grapt hij in de onderstaande video. Bekijk ook Zien: Gerard Joling krijgt snauw van zieke moeder vanwege bloemboeket Bekijk deze video » Vlog: Gerard Joling over Gordons hond Toto: "Doorfokken vind ik zo eng" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Gerard Joling verblijdt zorgpersoneel Longafdeling met cadeaupakketten


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Gerard Joling verblijdt zorgpersoneel Longafdeling met cadeaupakketten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier