Carlo Boszhard over ongeluk op De TV Kantine-set: "Bloed uit m'n hoofd"

Carlo Boszhard over ongeluk op De TV Kantine-set: "Bloed uit m'n hoofd"

In een nieuwe aflevering van De TV Kantine houdt Carlo Boszhard het dit keer wat meer bij het bekende. Vanavond komt namelijk de kijkcijferhit Married at First Sight voorbij en daarbij gaat Carlo zo op in zijn rol dat hij zelfs gewond raakt!

Stop maar
Carlo vertelt over het voorval: "Het gaat er heftig aan toe. Ik raakte een punt van de tafel, en ik hoorde iedereen zeggen 'stop maar, stop maar, er komt allemaal bloed uit je hoofd'", aldus Carlo die inmiddels weer helemaal in orde is.

Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment met Carlo Boszhard over zijn ongelukje op de werkvloer.

De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

<em>Carlo Boszhard</em> over ongeluk op <em>De TV Kantine</em>-set: &quot;Bloed uit m'n hoofd&quot; In een nieuwe aflevering van De TV Kantine houdt Carlo Boszhard het dit keer wat meer bij het bekende. Vanavond komt namelijk de kijkcijferhit Married at First Sight voorbij en daarbij gaat Carlo zo op in zijn rol dat hij zelfs gewond raakt! Stop maarCarlo vertelt over het voorval: "Het gaat er heftig aan toe. Ik raakte een punt van de tafel, en ik hoorde iedereen zeggen 'stop maar, stop maar, er komt allemaal bloed uit je hoofd'", aldus Carlo die inmiddels weer helemaal in orde is. Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment met Carlo Boszhard over zijn ongelukje op de werkvloer. De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Carlo Boszhard over ongeluk op De TV Kantine-set: "Bloed uit m'n hoofd"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV