Marble Mania: Thomas van der Vlugt kijkt naar knikkershow: "Goooo, team Thomas!"

Marble Mania: Thomas van der Vlugt kijkt naar knikkershow: "Goooo, team Thomas!"

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

De StukTV-mannen zijn vanavond (4 februari) te zien in het populaire SBS-programma Marble Mania. Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt knikkeren tegen elkaar alsof hun leven ervan af hangt. Thomas is zo fanatiek dat hij tijdens de intro van het programma een video deelt waarin hij zegt: "Het is begonnen! Ik zit er helemaal klaar voor. Team Thomas! Woow!"

Bekijk hieronder de Instagram Story die Thomas van der Vlugt deelt tijdens het kijken naar Marble Mania.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Marble Mania</em>: <em>Thomas van der Vlugt</em> kijkt naar knikkershow: &quot;Goooo, team Thomas!&quot; Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. De StukTV-mannen zijn vanavond (4 februari) te zien in het populaire SBS-programma Marble Mania. Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt knikkeren tegen elkaar alsof hun leven ervan af hangt. Thomas is zo fanatiek dat hij tijdens de intro van het programma een video deelt waarin hij zegt: "Het is begonnen! Ik zit er helemaal klaar voor. Team Thomas! Woow!" Bekijk hieronder de Instagram Story die Thomas van der Vlugt deelt tijdens het kijken naar Marble Mania. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook StukTV-mannen in Marble Mania: "Giel, Thomas & Stefan gaan stuk" Bekijk deze video » StukTV in Marble Mania: Stefan Jurriens irriteert Giel de Winter: "Opzouten!" Bekijk deze video » Marble Mania: Thomas van der Vlugt laat niets aan het toeval over: "Wat doe je?" Bekijk deze video »
Entertainment :
Marble Mania: Thomas van der Vlugt kijkt naar knikkershow: "Goooo, team Thomas!"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Thomas van der Vlugt kijkt naar knikkershow: "Goooo, team Thomas!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier