Dit Was Het Nieuws: zijn sexy vogelspotters de nieuwe trend?

Dit Was Het Nieuws: zijn sexy vogelspotters de nieuwe trend?

Afgelopen weekend was het Nationale Tuinvogeltelling en bij het kijken naar een RT:-reportage daarover viel presentatrice Andrea van Pol wat op: "Ik zag een filmpje van een ontzettend sexy babe, dat is de nieuwe trend onder mooie jonge meiden: vogelspotter."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 4 februari. Je kunt ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 4 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em>: zijn sexy vogelspotters de nieuwe trend? Afgelopen weekend was het Nationale Tuinvogeltelling en bij het kijken naar een RT:-reportage daarover viel presentatrice Andrea van Pol wat op: "Ik zag een filmpje van een ontzettend sexy babe, dat is de nieuwe trend onder mooie jonge meiden: vogelspotter." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 4 februari. Je kunt ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 4 februari terugkijken bij Gids.tv. Dit Was Het Nieuws is iedere donderdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit Was Het Nieuws: zijn sexy vogelspotters de nieuwe trend?

Dit Was Het Nieuws is iedere donderdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws: zijn sexy vogelspotters de nieuwe trend? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier