Jinek gemist? Nederlands coronavaccin van Janssen moet problemen oplossen

Jinek gemist? Nederlands coronavaccin van Janssen moet problemen oplossen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 4 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 4 februari terugkijken bij Gids.tv.

Hoofd vaccinontwikkeling Hanneke Schuitemaker van het Nederlandse bedrijf Janssen vertelt over het coronavaccin dat zij hebben ontwikkeld. Dit vaccin moet de problemen gaan oplossen, want: het is goedkoop, makkelijk te vervoeren en er is maar één prik nodig. Bovendien: geen één van de gevaccineerden kwam in het ziekenhuis terecht of overleed.

<em>Jinek</em> gemist? Nederlands coronavaccin van <em>Janssen</em> moet problemen oplossen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 4 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 4 februari terugkijken bij Gids.tv. Hoofd vaccinontwikkeling Hanneke Schuitemaker van het Nederlandse bedrijf Janssen vertelt over het coronavaccin dat zij hebben ontwikkeld. Dit vaccin moet de problemen gaan oplossen, want: het is goedkoop, makkelijk te vervoeren en er is maar één prik nodig. Bovendien: geen één van de gevaccineerden kwam in het ziekenhuis terecht of overleed. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Kijktip :
Jinek gemist? Nederlands coronavaccin van Janssen moet problemen oplossen

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Nederlands coronavaccin van Janssen moet problemen oplossen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier