De TV Kantine doet The Crown na met Francis van Broekhuizen als Queen Elizabeth

De TV Kantine doet The Crown na met Francis van Broekhuizen als Queen Elizabeth

Hieronder zie je een fragment uit De TV Kantine van donderdag 4 februari Je kunt ook deze hele uitzending van De TV Kantine terugkijken op Gids.tv.

De TV Kantine heeft een nieuwe uitdaging gevonden, in de laatste aflevering van het comedyprogramma is te zien hoe de immens populaire serie The Crown wordt geïmiteerd. En operazangeres Francis van Broekhuizen speelt een glansrol.

Lees verder onder de video.

<em>De TV Kantine</em> doet <em>The Crown</em> na met Francis van Broekhuizen als Queen Elizabeth Hieronder zie je een fragment uit De TV Kantine van donderdag 4 februari Je kunt ook deze hele uitzending van De TV Kantine terugkijken op Gids.tv. De TV Kantine heeft een nieuwe uitdaging gevonden, in de laatste aflevering van het comedyprogramma is te zien hoe de immens populaire serie The Crown wordt geïmiteerd. En operazangeres Francis van Broekhuizen speelt een glansrol. Lees verder onder de video. Carlo Boszhard speelt prins CharlesIn deze scène van De TV Kantine over het Britse koningshuis schittert Francis van Broekhuizen als niemand minder dan queen Elizabeth. Actrice Elise Schaap speelt de rol van Margaret Thatcher en Carlo Boszhard kruipt in de huid van prins Charles. Bekijk de beelden van De TV Kantine hierboven. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De TV Kantine doet The Crown na met Francis van Broekhuizen als Queen Elizabeth

Carlo Boszhard speelt prins Charles
In deze scène van De TV Kantine over het Britse koningshuis schittert Francis van Broekhuizen als niemand minder dan queen Elizabeth. Actrice Elise Schaap speelt de rol van Margaret Thatcher en Carlo Boszhard kruipt in de huid van prins Charles.

Bekijk de beelden van De TV Kantine hierboven.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV