Iedereen Is Van De Wereld: Britt Dekker kan bruiloft vergeten door mini-varkentje

Iedereen Is Van De Wereld: Britt Dekker kan bruiloft vergeten door mini-varkentje

Jan Versteegh vraagt in Iedereen Is Van De Wereld Britt Dekker naar een eventuele bruiloft. Ze is nog niet gevraagd, en het lijkt erop dat dat ook niet gaat gebeuren. Haar vriend is namelijk helemaal klaar met al haar huisdieren, terwijl Britt net weer heeft geboden op een mini-varkentje. “Dus trouwen zit er niet in.”

Bekijk het fragment van Iedereen Is Van De Wereld in de video hieronder.

De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Iedereen Is Van De Wereld</em>: Britt Dekker kan bruiloft vergeten door mini-varkentje Jan Versteegh vraagt in Iedereen Is Van De Wereld Britt Dekker naar een eventuele bruiloft. Ze is nog niet gevraagd, en het lijkt erop dat dat ook niet gaat gebeuren. Haar vriend is namelijk helemaal klaar met al haar huisdieren, terwijl Britt net weer heeft geboden op een mini-varkentje. “Dus trouwen zit er niet in.” Bekijk het fragment van Iedereen Is Van De Wereld in de video hieronder. De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Iedereen Is Van De Wereld: Viggo Waas schrok van Peter Heerschop in bed Bekijk deze video » Iedereen Is Van De Wereld: Peter Heerschop heeft 7 uur staand geslapen Bekijk deze video »
TV :
Iedereen Is Van De Wereld: Britt Dekker kan bruiloft vergeten door mini-varkentje

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV