Onze Henry van Henry van Loon is zaterdag te zien bij SBS6: bekijk de promo

Onze Henry van Henry van Loon is zaterdag te zien bij SBS6: bekijk de promo

Onze Henry van Henry van Loon gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zaterdag kun je bij SBS6 weer genieten van een cabaretvoorstelling, dat is zeker geen overbodige luxe nu door de coronacrisis de theaters al lange tijd gesloten zijn. Zaterdag kun je lekker thuis op de bank genieten van Onze Henry van Henry van Loon.

Lees verder onder de video.

<em>Onze Henry</em> van Henry van Loon is zaterdag te zien bij SBS6: bekijk de promo Onze Henry van Henry van Loon gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Zaterdag kun je bij SBS6 weer genieten van een cabaretvoorstelling, dat is zeker geen overbodige luxe nu door de coronacrisis de theaters al lange tijd gesloten zijn. Zaterdag kun je lekker thuis op de bank genieten van Onze Henry van Henry van Loon. Lees verder onder de video. Henry van Loon onder meer bekend van De LuizenmoederHenry van Loon ken je wellicht van de populaire comedyserie De Luizenmoeder, waarin hij de conciërge speelde. Maar ook op het toneel timmert de komiek behoorlijk aan de weg. Met de voorstelling Onze Henry toerde hij in 2018 en 2019 door ons land. In een klein voorproefje kun je bijvoorbeeld al zien hoe hij denkt over de spijkerbroeken van hippe meisjes… Bekijk de promo van Onze Henry van Henry van Loon in de AD-video hierboven. De voorstelling Onze Henry van Henry van Loon is op zaterdag 6 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de show Onze Henry van Henry van Loon terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Niks te Melden met Jelka van Houten en Henry van Loon: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Hilarisch: Henry van Loon maakt ‘Fruits Des Pieplul’-video na slogan Famke Louise Bekijk deze video »
Humor :
Onze Henry van Henry van Loon is zaterdag te zien bij SBS6: bekijk de promo

Henry van Loon onder meer bekend van De Luizenmoeder
Henry van Loon ken je wellicht van de populaire comedyserie De Luizenmoeder, waarin hij de conciërge speelde. Maar ook op het toneel timmert de komiek behoorlijk aan de weg. Met de voorstelling Onze Henry toerde hij in 2018 en 2019 door ons land. In een klein voorproefje kun je bijvoorbeeld al zien hoe hij denkt over de spijkerbroeken van hippe meisjes…

Bekijk de promo van Onze Henry van Henry van Loon in de AD-video hierboven.

De voorstelling Onze Henry van Henry van Loon is op zaterdag 6 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de show Onze Henry van Henry van Loon terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onze Henry van Henry van Loon is zaterdag te zien bij SBS6: bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier