Premier Mark Rutte richt zich tot jongeren: ‘Ongelooflijk zware tijd voor jullie’

Premier Mark Rutte richt zich tot jongeren: ‘Ongelooflijk zware tijd voor jullie’

Je kunt de hele ministerraad van premier Mark Rutte van 5 februari hier terugkijken.

Mark Rutte heeft zich vrijdag 5 februari in de wekelijkse persconferentie na de ministerraad tot de jongeren gericht. De premier laat weten dat hij en het Kabinet lang en uitgebreid over jongeren in relatie tot de coronacrisis hebben gesproken. “Iedereen realiseert zich dat het voor jullie een ongelooflijk zware tijd is, dat het moeilijk is.” Rutte spreekt over de eenzaamheid onder jongeren, maar ook over leerachterstanden door de crisis.

Bekijk het fragment uit de persconferentie van Mark Rutte over jongeren in de video van het AD hieronder.

Premier Mark Rutte richt zich tot <em>jongeren</em>: ‘Ongelooflijk zware tijd voor jullie’ Je kunt de hele ministerraad van premier Mark Rutte van 5 februari hier terugkijken. Mark Rutte heeft zich vrijdag 5 februari in de wekelijkse persconferentie na de ministerraad tot de jongeren gericht. De premier laat weten dat hij en het Kabinet lang en uitgebreid over jongeren in relatie tot de coronacrisis hebben gesproken. “Iedereen realiseert zich dat het voor jullie een ongelooflijk zware tijd is, dat het moeilijk is.” Rutte spreekt over de eenzaamheid onder jongeren, maar ook over leerachterstanden door de crisis. Bekijk het fragment uit de persconferentie van Mark Rutte over jongeren in de video van het AD hieronder. Op1 gemist? Dertig procent van de Nederlanders voelt zich eenzamer door coronacrisis Bekijk deze video » Zien: Jongeren maken lockdown-docu: "Het gaat niet goed met iedereen" Bekijk deze video »
Politiek :
Premier Mark Rutte richt zich tot jongeren: ‘Ongelooflijk zware tijd voor jullie’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Premier Mark Rutte richt zich tot jongeren: ‘Ongelooflijk zware tijd voor jullie’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV