Iedereen Is Van De Wereld: Najib Amhali heeft moederkoek begraven in plantenbak

Iedereen Is Van De Wereld: Najib Amhali heeft moederkoek begraven in plantenbak

In Iedereen Is Van De Wereld doet Najib Amhali een nogal opvallende bekentenis. De cabaretier geeft ‘moederkoek’ als antwoord op een vraag, waardoor dit onderwerp ter sprake komt. Najib vertelt dat hij en zijn vrouw na de geboorte van hun kind iets bijzonders hebben gedaan met de placenta, deze hebben ze namelijk begraven in een plantenbak en er een plant op laten groeien.

Bekijk het fragment van Iedereen Is Van De Wereld in de video hieronder.

De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Iedereen Is Van De Wereld</em>: Najib Amhali heeft moederkoek begraven in plantenbak In Iedereen Is Van De Wereld doet Najib Amhali een nogal opvallende bekentenis. De cabaretier geeft ‘moederkoek’ als antwoord op een vraag, waardoor dit onderwerp ter sprake komt. Najib vertelt dat hij en zijn vrouw na de geboorte van hun kind iets bijzonders hebben gedaan met de placenta, deze hebben ze namelijk begraven in een plantenbak en er een plant op laten groeien. Bekijk het fragment van Iedereen Is Van De Wereld in de video hieronder. De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Iedereen Is Van De Wereld: Viggo Waas schrok van Peter Heerschop in bed Bekijk deze video » Iedereen Is Van De Wereld: Britt Dekker kan bruiloft vergeten door mini-varkentje Bekijk deze video »
TV :
Iedereen Is Van De Wereld: Najib Amhali heeft moederkoek begraven in plantenbak

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV