Video: hoofdrolspeler The Sound of Music Christopher Plummer overleden

Video: hoofdrolspeler The Sound of Music Christopher Plummer overleden

Christopher Plummer, bekend van zijn hoofdrol in The Sound of Music is vrijdag (5 februari) op 91-jarige leeftijd overleden, in het bijzijn van zijn vrouw.

Lees verder onder de video van één van de bekendste scènes uit The Sound of Music.

Video: hoofdrolspeler <em>The Sound of Music</em> Christopher Plummer overleden Christopher Plummer, bekend van zijn hoofdrol in The Sound of Music is vrijdag (5 februari) op 91-jarige leeftijd overleden, in het bijzijn van zijn vrouw. Lees verder onder de video van één van de bekendste scènes uit The Sound of Music. The Sound of MusicDe van oorsprong Canadese acteur is bekend van zijn rol in The Sound of Music uit 1965. Hierin speelde hij Kapitein Von Trapp. Echter heeft hij een hele lijst van films op zijn naam staan. In 2012 won hij op 83-jarige leeftijd een Oscar voor zijn rol in Beginners. Hiermee werd hij de oudste winnaar ooit van de prijs voor beste mannelijke bijrol. Bekijk het fragment uit The Sound of Music hierboven. Edelweiss wordt gezongen door Plummer. Bekijk ook Musical Sing-a-Long 2020: Traditionele opening met Do-re-mi Bekijk deze video »
Film :
Video: hoofdrolspeler The Sound of Music Christopher Plummer overleden

The Sound of Music
De van oorsprong Canadese acteur is bekend van zijn rol in The Sound of Music uit 1965. Hierin speelde hij Kapitein Von Trapp. Echter heeft hij een hele lijst van films op zijn naam staan. In 2012 won hij op 83-jarige leeftijd een Oscar voor zijn rol in Beginners. Hiermee werd hij de oudste winnaar ooit van de prijs voor beste mannelijke bijrol.

Bekijk het fragment uit The Sound of Music hierboven. Edelweiss wordt gezongen door Plummer.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV