Jinek: Tom Egbers bespreekt rampzalige week Ajax met drama's Haller en Onana

Jinek: Tom Egbers bespreekt rampzalige week Ajax met drama's Haller en Onana

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 5 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Ajax beleefde een rampzalige week. Bij Jinek wordt hierover uitgebreid gesproken met voetbalkenners Fresia Cousiño Arias en Tom Egbers.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em>: Tom Egbers bespreekt rampzalige week Ajax met drama's Haller en Onana Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 5 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Ajax beleefde een rampzalige week. Bij Jinek wordt hierover uitgebreid gesproken met voetbalkenners Fresia Cousiño Arias en Tom Egbers. Lees verder onder de video. Administratieblunder en dopingschandaalAfgelopen week kwam naar buiten dat Sébastien Haller dit seizoen niet mag meespelen met Ajax in de Champions League, omdat in de administratie iemand is vergeten om een vinkje aan te klikken. Dit terwijl Haller de duurste aankoop van Ajax ooit is. En vrijdag werd bekend dat topkeeper André Onana vanwege doping voor 12 maanden wordt geschorst. Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Tom Egbers bespreekt rampzalige week Ajax met drama's Haller en Onana

Administratieblunder en dopingschandaal
Afgelopen week kwam naar buiten dat Sébastien Haller dit seizoen niet mag meespelen met Ajax in de Champions League, omdat in de administratie iemand is vergeten om een vinkje aan te klikken. Dit terwijl Haller de duurste aankoop van Ajax ooit is. En vrijdag werd bekend dat topkeeper André Onana vanwege doping voor 12 maanden wordt geschorst.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV