Super Bowl 2021-reclame: Ashton Kutcher en Mila Kunis zingen over ruzie om Cheetos

Super Bowl 2021-reclame: Ashton Kutcher en Mila Kunis zingen over ruzie om Cheetos

Verschillende merken zoals Amazon en Squarespace tasten diep in de buidel om een reclame uit te zenden tijdens de Super Bowl 2021. Ook Cheetos heeft alles uit de kast getrokken en heeft verschillende wereldsterren weten te strikken. In de commercial is te zien dat Ashton Kutcher al zingend ruziet met zijn vrouw Mila Kunis, omdat zij de Cheetos Crunch Pop Mix zou hebben gestolen. Dan steunt niemand minder dan Shaggy de actrice met zijn hit It Wasn’t Me.

Bekijk de Super Bowl 2021-reclame van Cheetos hieronder

Super Bowl 2021-reclame: Ashton Kutcher en Mila Kunis zingen over ruzie om Cheetos Verschillende merken zoals Amazon en Squarespace tasten diep in de buidel om een reclame uit te zenden tijdens de Super Bowl 2021. Ook Cheetos heeft alles uit de kast getrokken en heeft verschillende wereldsterren weten te strikken. In de commercial is te zien dat Ashton Kutcher al zingend ruziet met zijn vrouw Mila Kunis, omdat zij de Cheetos Crunch Pop Mix zou hebben gestolen. Dan steunt niemand minder dan Shaggy de actrice met zijn hit It Wasn’t Me. Bekijk de Super Bowl 2021-reclame van Cheetos hieronder De Super Bowl 2021 is in de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari om 00.30 uur live te zien op ESPN, ESPN6 en BBC One. De live-uitzending bij de ESPN-zenders begint om 00.00 uur. Bekijk hier op welk kanaal ESPN (vaak gratis) te zien is.
Show :
Super Bowl 2021-reclame: Ashton Kutcher en Mila Kunis zingen over ruzie om Cheetos

De Super Bowl 2021 is in de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari om 00.30 uur live te zien op ESPN, ESPN6 en BBC One. De live-uitzending bij de ESPN-zenders begint om 00.00 uur. Bekijk hier op welk kanaal ESPN (vaak gratis) te zien is.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Super Bowl 2021-reclame: Ashton Kutcher en Mila Kunis zingen over ruzie om Cheetos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier