DWDD gemist: 'Wasted Words' met Rudy Bennett en Robbie van Leeuwen

DWDD gemist: 'Wasted Words' met Rudy Bennett en Robbie van Leeuwen

DWDD gemist: 'Wasted Words' met Rudy Bennett en Robbie van Leeuwen Te gast twee hoofdrolspelers uit de Nederlandse muziekgeschiedenis: zanger Rudy Bennett en gitarist Robbie van Leeuwen van de Motions. Van Leeuwen verwierf wereldfaam als schrijver en componist van de wereldhit "Venus" met zijn andere band Shocking Blue. Bekijk hier meer fragmenten van DWDD DWDD gemist: o.a. Angelique Houtveen en Sahil Amar Aïssa over docu Surviving Kelly Bekijk deze video »
Televisie

Te gast twee hoofdrolspelers uit de Nederlandse muziekgeschiedenis: zanger Rudy Bennett en gitarist Robbie van Leeuwen van de Motions. Van Leeuwen verwierf wereldfaam als schrijver en componist van de wereldhit "Venus" met zijn andere band Shocking Blue.

Bekijk hier meer fragmenten van DWDD

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist: 'Wasted Words' met Rudy Bennett en Robbie van Leeuwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: muziek, spotify, schrijver, account, dwdd, wasted, gitarist, leeuwen, zanger, robbie van leeuwen, rudy bennett, componist, rudy, bnnvara, gesprek, terugkijken, yung dwdd, Wasted Words, de Motions, Shocking Blue

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »