Video: over vijf jaar een Elfstedentocht volgens Piet Paulusma

Video: over vijf jaar een Elfstedentocht volgens Piet Paulusma

De komende periode is het weer er misschien wel voor, een Elfstedentocht. Toch kan die niet georganiseerd worden dit jaar door de actuele situatie met het coronavirus. Piet Paulusma is echter optimistisch: "Er komt binnen vijf jaar zo veel ijs te liggen dat er een Elfstedentocht gehouden kan worden."

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: over vijf jaar een <em>Elfstedentocht</em> volgens <em>Piet Paulusma</em> De komende periode is het weer er misschien wel voor, een Elfstedentocht. Toch kan die niet georganiseerd worden dit jaar door de actuele situatie met het coronavirus. Piet Paulusma is echter optimistisch: "Er komt binnen vijf jaar zo veel ijs te liggen dat er een Elfstedentocht gehouden kan worden." Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Talkshow M: erkenning voor Elfstedentocht-winnaressen met eigen oorkonde Bekijk deze video » Johan Derksen in Veronica Inside over winterweer: "Dat gezeik over die Elfstedentocht" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: over vijf jaar een Elfstedentocht volgens Piet Paulusma


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: over vijf jaar een Elfstedentocht volgens Piet Paulusma of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV